Ufologii iau, de obicei, subiectul Bărbaților în negru destul de în serios. Acum, cea mai răspândită teorie este că barbatii in negru (Men in black) sunt cyborgi, bioroboți aduși pe Pământ de extratereștri pentru a acoperi urmele vizibile ale vizitei sale de obiecte misterioase și pentru a-i elimina pe cei care încearcă să cerceteze acest fenomen cu un entuziasm excesiv.


Cyborgi

Artefacte extraterestre cumpărate de barbatii in negru (Men in black) în anii 1880


În 1880, locuitorii din New Mexico, Jerome Clark și Lucius Farish, au spus pentru Santa Fe Daily New Mexico că în seara zilei de 26 martie, au fost martorii unui obiect zburător în formă de trabuc cu o elice masivă. Gondola deschisă a navei ciudate a găzduit zece persoane. Nava a virat la dreapta și la stânga, și-a modificat viteza, s-a scufundat, a urcat și uneori s-a apropiat de pământ.

Potrivit martorilor oculari, ocupanții navei au făcut cu mâna, au râs și au țipat într-o limbă necunoscută. În general, comportamentul lor semăna cu cel al persoanelor aflate sub influența alcoolului. Aparent, a fost reprezentat și în zborul neregulat al navei. Un pasager a aruncat o serie de lucruri peste bord.

Editorii ziarelor au sugerat că nava zburătoare era într-adevăr un OZN. În acele zile, ei făcuseră deja zborurile inițiale, dar erau practic necontrolați și le lipsea precizia navei observată de Clark și Farish.

Patru ani mai târziu, în 1884, a avut loc în Franța primul zbor controlat cu o navă echipată cu motor. Această navă a putut parcurge o distanță de 8 kilometri în 23 de minute. Aproape de cea mai apropiată gară, au fost descoperite după ceva timp o floare minunată, o fâșie de hârtie mătăsoasă cu scris hieroglific și o ceașcă excepțional de bine lucrată.

Toate aceste bunuri, care ar fi fost aruncate de pe misterioasa navă, au dispărut rapid în condiții foarte ciudate. Un bărbat îmbrăcat în negru a sosit la gară și a cerut să vadă obiectele pe care le descoperise. După ce le-a examinat, a concluzionat că floarea era făcută din materiale artificiale pentru că nu se ofilise și a sugerat că floarea și alte lucruri au originea în Asia.

Apoi le-a oferit o sumă de bani pe care personalul feroviar nu o putea refuza. În ciuda tuturor eforturilor, până acum nu au fost găsite obiecte. Acest incident a avut loc cu mai bine de un secol în urmă, când OZN-urile nu erau încă cunoscute, totuși este ciudat de asemănător cu cazurile recente care au implicat aceste meșteșuguri misterioase.

În arhivele ufologilor, există o cantitate imensă de dovezi ale prezenței bărbaților în negru care caută artefacte legate de OZN și martori oculari care probabil au asistat la ceva la care nu ar fi trebuit să facă.

Carcase mutilate de vaci ridicate de barbatii in negru (Men in black)


În 1963, când în ziarele americane au început să apară povești despre mutilări bizare de vite, fermierul David Russell a observat de pe veranda casei sale un obiect negru și alungit coborând rapid pe cerul nopții.

Mutilarea vitelor
La apropierea lui, atât vacile, cât și câinii au manifestat o teamă extremă. Și când OZN-ul a trecut deasupra zonei, o trapă de pe partea inferioară s-a deschis și ceva a căzut. Lucrul nu a reacționat și a continuat să zboare în timp ce se ascundea în spatele dealurilor.

Înainte de a contacta autoritățile, Russell a decis să investigheze ce a căzut din mașinăria ciudată. Fragmentele de carcase de vacă aveau un aspect interesant. Toți au fost dezbrăcați de piele și exsanguinați.

Inciziile erau perfect simetrice, mai ales acolo unde fierăstrăul trecea peste oase. La inciziile ferastraului, cadavrele de vaci emanau o lumina usoara, care l-a uimit pe fermier. S-a întors la domiciliu și a sunat la poliție.

După un timp, s-a uitat pe fereastră și a descoperit, spre uimirea lui, că câțiva bărbați se plimbau deja pe lângă rămășițele misterioase. Russell nu a putut aștepta sosirea poliției, așa că s-a dus să afle cine sunt.

În acest loc izolat, toată lumea purta costume negre, cămăși albe și cravate negre, ceea ce era puțin ieșit din comun. Toată lumea avea o șapcă pe cap. Străinii au pus fragmente de cadavre în pungi. Când fermierul a întrebat, unul dintre ei a afișat o carte de identitate a agentului FBI și i-a cerut să tacă în legătură cu incidentul.

Cu valizele în mână, au mers în pădurea din apropiere în loc de carosabil, unde au dispărut. În plus, mânuiau pungi grele de parcă ar fi fost fără greutate. Poliția a sosit după o oră. Ofițerii legii au fost șocați de relatarea fermierului. Cu toate acestea, au contactat poliția, iar a doua zi, anchetatorii FBI l-au interogat pe Russell și au examinat locul în care au fost împrăștiate cadavrele de vacă.

Russell nu a dezvăluit acest incident decât douăzeci și cinci de ani mai târziu. Unul dintre ofițerii care i-a făcut o vizită în acea noapte și-a verificat contul.


Barbatii in negru (Men in black) ridicând epava OZN


În 1985, un eveniment aproape identic a avut loc în Minnesota. Se presupune că barbatii in negru (Man in black) se ascundeau în spatele resturilor OZN. În seara zilei de 28 aprilie, familia Daugherty a fost trezită de zgomotul unei explozii.

Când au părăsit casa, au observat fragmente de metal argintiu împrăștiate. Au fost lustruite netede la exterior, în timp ce interiorul și piesele erau sâmburiate. Chiar și cele mai mari nu cântăreau aproape nimic, ceea ce era o caracteristică notabilă. Resturile aveau o grosime de aproximativ 2,5 inci. Materialul a fost extrem de flexibil; ar putea fi îndoit și comprimat într-o minge, asemănătoare cu argila, și să-și păstreze noua formă.

Soții Dougherty nu aveau nicio îndoială că resturile provin de la o navă extraterestră. Prin lege, acestea erau proprietatea statului, așa că patriarhul familiei a sunat la poliție. La scurt timp după aceea, două jeep-uri și o dubă spațioasă au oprit la reședință. Oameni care purtau costume de culoare închisă au ieșit din vehicule. Ei s-au identificat drept ofițeri de poliție. Toate resturile au fost puse într-un vagon, cu unele dintre bucățile mai mari zdrobite sau turnate în bulgări.

Tânărul Dougherty a ascuns micul obiect în garaj. După ce a strâns totul, polițistul superior s-a apropiat de ofițer și i-a cerut să predea cele ascunse. Arătă simultan spre garaj. Tom a fost obligat să se conformeze.

În cele din urmă, a sosit poliția adevărată. Întârzierea a fost cauzată de o defecțiune bizară a mașinii lor: motorul sa blocat în mod neașteptat într-o zonă îndepărtată a traseului. A fost eficient doar într-o oră.

Cine a venit la Dougherty în acea seară și unde au plecat jeep-urile și duba lor a rămas necunoscut. Patriarhul familiei și-a amintit numărul de înmatriculare al uneia dintre mașini, dar s-a dovedit că un astfel de număr nu există. Vânătoarea de dubă și jeep-uri nu a dat niciun rezultat. Un purtător de cuvânt al NASA a susținut ulterior că nicio navă spațială nu s-a prăbușit în apropiere.

Barbatii in negru (Men in black) sunt violenți?


Oamenii în Negru sunt suspectați că au ucis un număr de oameni de știință implicați în dezvoltarea tehnologiei spațiale militare. Sydney Sheldon, un renumit autor și cercetător american, a realizat o listă cu 23 de oameni de știință care au murit în circumstanțe extrem de ciudate doar în 1986.

Ancheta a arătat că cel puțin jumătate dintre ei au interacționat cu indivizi misterioși îmbrăcați în negru cu puțin timp înainte de moartea lor.

Cei care mențin comunicarea telepatică cu reprezentanții altor lumi sunt vizitați și de vizitatori misterioși. În general, vizitatorii cer încetarea eforturilor de contact, aleg publicații despre OZN-uri și șterg frecvent informațiile primite de la corespondenții extratereștri din amintirile contactaților. Ei folosesc frecvent intimidarea și amenințările.

Alvaro Sernuta, contactatul mexican care a format o legătură psihică cu un extraterestru pe nume Zeb, a fost convins de propria sa experiență că amenințările lor nu erau simple cuvinte.

După ce a ieșit din comă în urma unui teribil accident de mașină, Sernuța a declarat că, cu o seară înainte de incident, a fost contactat de două persoane în costume negre pe care i-a confundat cu polițiști în civil. Ei l-au informat că sunt conștienți de legăturile lui telepatice și i-au cerut să le înceteze.

În plus, ei au amenințat că, după întâlnirea inițială a lui Zeb cu ei, el va suferi pedepse aspre. Câteva zile mai târziu, Sernuța a luat totuși contact cu un extraterestru, iar câteva ore mai târziu a fost implicat într-un accident de mașină.

Aparent, Barbatii in negru (Men in black) sunt responsabili pentru dispariția din 1992 fără urmă a clarvăzătoarei filipineze Salagar. Această poveste, îngropată în obscuritate, a fost în mare parte neobservată. Chiar și în Filipine, aproape nimeni nu a scris despre Salagar, deoarece ea i s-a opus Biserica Catolică.

Înainte de a dispărea, Salagar a avut două priviri ale viitorului apropiat al Pământului și al umanității. În visul său, i-a văzut. Le-a reamintit pur și simplu neclar. Clarvăzătorul a fost de acord să treacă prin hipnoză regresivă după ce le-a recunoscut semnificația și și-a dorit ca oamenii să obțină o înțelegere mai profundă a lor.

Cufundat în ea, el a descris imaginile oribile ale evenimentelor cataclismice la care a fost martor. Printre acestea se numără un tsunami masiv care a înconjurat lumea de mai multe ori, fulgere orbitoare, cutremure, uragane și alte dezastre naturale. El a descris imaginile ca și cum le-ar fi văzut din lateral.

Salagar, un țăran semianalfabet care nu părăsise niciodată regiunea sa rurală izolată, a descris în detaliu locuri, clădiri și chiar interioarele caselor pe care nu le-ar fi putut vizita. Se presupune că Salagar a putut să observe și să-și amintească data acestor evenimente în primul său vis.

Clarvăzătorul a dispărut din spital în timpul celei de-a patra sesiuni de hipnoză administrată de dr. G. Marcos, psihoterapeutul. Marcos și asistenta au dispărut împreună cu el.

În plus, toate materialele scrise, audio și video asociate acestor sesiuni au dispărut. Personalul spitalului și pacienții au negat că au văzut ceva. Cu toate acestea, martorii susțin că o

În seara, aceste trei persoane au dispărut, persoane în costum negru au intrat în spital.

Au numărat cel puțin două duzini. Semănau cu personalul de securitate sau cu agenți ai serviciilor speciale. Administrația spitalului nu are cunoștință de vizita lor.

Apoi, a apărut o narațiune intrigantă. Unul dintre angajații spitalului, care nu a observat niciun indivizi ciudat în acea seară, a început să experimenteze coșmaruri și dureri de cap recurente. Ea a susținut că, în timp ce era hipnozată, a observat persoane în costume negre rătăcind prin spital și, mai ales, cum i-au escortat pe dr. Marcos, o asistentă, și pe Sagalar pe coridorul spitalului.

Trebuie concluzionat că cel mai recent eveniment este extrem de tipic. Potrivit unui număr de ufologi, poveștile cunoscute despre Barbatii in negru (Men in black) sunt doar „vârful aisbergului”.

În realitate, există mult mai multe întâlniri cu aceste ființe; dar, oamenii nu le amintesc. La fel ca și situația cu personalul acelui spital filipinez, amintirea întâlnirilor cu „agenți de securitate spațială” este ștearsă din creierul martorilor oculari.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!