În 2006, un bărbat pe nume Sergei Ponomarenko rătăcea pierdut la Kiev, Ucraina, purta o haina ciudată și avea o cameră în mână de parcă ar fi un turist. El a susținut că a venit din trecut, că și-a părăsit casa pentru a face niște fotografii când a observat un OZN și, în timp ce îl fotografia si s-a trezit brusc în viitor. Ca un veritabil calator in timp!

Un caz extraordinar de documente și fotografii, pe lângă analiza psihologului Parlo Kutrikov și a expertului în dezvoltare fotografică Vadim Posner. Cercetările indică faptul că nu se stie cum dar a călătorit din trecut sărind în viitoarea jumătate de secol, posibil prin prezența unui OZN.

  În Rusia, telecanalul unu plus unu a prezentat videoclipul cazului lui Serghei Ponomarenko, în documentarul Time Traveler, unde se spune că pe 23 aprilie 2006, un tânăr de 25 de ani a fost dezorientat mergând fără scop cu o cameră în Mâna pe străzile Kievului. 2 polițiști l-au rugat să se identifice. Bărbatul le-a arătat documente oficiale legitime din vremea Uniunii Sovietice, de peste 50 de ani de antichitate. Se numea Serghei Paramarenko. Polițiștii l-au tratat de parcă ar fi fost nebun. A fost arestat și dus la o clinică de psihiatrie din Kiev. Acolo, doctorul Pablo Kutrikov l-a investigat pe Serghei. Consultarea din 26 aprilie 2006 a fost înregistrată:

P. Kutrikov: Ce zici să-mi spui ceva despre tine?

S. Paramarenko: Numele meu este Serghei Paramanenko, m-am născut în orașul Kiev la 16 iunie 1932.

P. Kutrikov: Da? Dar te-aș asigura că nu ai mai mult de 30 de ani.

S. Paramarenko: Am 25 de ani. Medicul l-a întrebat pe Serghei cum a apărut în anul 2006 și apoi Serghei a povestit cum încerca să facă o poză cu un OZN și cumva s-a teleportat în acest loc.

P. Kutrikov: Dar vă puteți aminti cum ați apărut în timpul nostru?

S. Paramarenko: Era ziua și am vrut să fac o plimbare în oraș, mi-am luat aparatul foto, dar când am ieșit din casă am văzut un obiect ciudat care avea o formă de clopot și era foarte ciudat și zbura într-un mod ciudat, este dificil de explicat ceea ce vedeam, ar putea fi mai bine să mă uit la fotografiile de pe camera mea și poate că vom putea răspunde … ”

Dr. Kutrikov a decis să dezvăluie fotografiile. Dar a fost o dificultate. Tehnicile de dezvoltare pentru camerele vechi precum cea a lui Serghei erau diferite de cele folosite în secolul XXI.

  Așa că au trebuit să caute un expert în fotografie, Vadim Poisner, care a fost surprins când a analizat acea rolă care nu mai era fabricată din anii ’70. Nu a fost niciodată posibil să se explice cum acea rolă ar putea fi păstrată într-o stare atât de bună timp de mai bine de jumătate de secol, dar Poisner a reușit să dezvăluie toată rola fotografică care arăta imagini ale orașului Kiev din deceniul anilor 1950. De asemenea, o fotografie a unei femei de aproximativ 25 de ani. Și o altă imagine în care era Sergei Paramarenko, chiar și în aceeași ținută. Fotografia care a atras cea mai mare atenție a fost în cazul în care OZN-ul a apărut sub forma unui clopot, așa cum a fost descris de Serghei înainte de a dezvălui sulul. Acest interviu a fost înregistrat la 10 aprilie 2006 la 10:39

P. Kutrikov: Iată fotografiile dezvăluite … sunt din camera ta. Mă interesează în special această fotografie … aruncă o privire, te rog.

S. Paramarenko: Acum sunteți convins că spun adevărul. Până acum nu înțeleg ce este acest obiect și cum mi s-a întâmplat așa ceva în același moment când am făcut poza și am coborât să mă uit la cameră și cumva am apărut anul acesta.

După ce a vorbit cu doctorul Kutrikov, Serghei s-a dus în camera lui. Camera de securitate a clinicii a surprins momentul când a intrat în cameră, dar nu a fost văzut niciodată plecând și cumva Paramarenko a dispărut. Singura ieșire a fost întotdeauna urmărită. Ferestrele din cameră aveau gratii. Era imposibil să scapi. Așa că au investigat și poliția l-a investigat pe Serghei. Au confirmat că într-adevăr, în epoca Uniunii Sovietice, acest om a existat și că a fost declarat dispărut în 1960. Cazul lui Sergei Ponomarenko deschide posibilitatea ca un OZN să fi făcut ca un om să călătorească în timp .. Către viitor? O posibilitate extraordinară care în acest moment nu ne este cunoscută tuturor.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!