„Inuden” (Casa pentru caini), o minune arhitecturală de 150.000 de dolari construită exclusiv manual de un tâmplar de palat japonez, este probabil cea mai bună casă pentru câini pe care o poti cumpăra.


Cultural Property Structural Plan Co., Ltd. este o companie cu sediul în Osaka, specializată în conservarea și repararea clădirilor de proprietate culturală și proiectarea armăturilor seismice. Acesta angajează experți în arhitectură tradițională care folosesc tehnici vechi de secole și de construire a templului. Recent, compania japoneză a anunțat un nou proiect, numele de cod „Inuden”, care presupune construirea unei căsuțe exclusiviste pentru câini din materiale naturale de înaltă calitate, folosind aceleași tehnici tradiționale folosite la sanctuarele, templele și castelele japoneze.

Proiectul Inuden își propune să creeze și să vândă cea mai bună casa pentru caini folosind frumusețea și tehnologia altarelor și templelor japoneze de către experți în arhitectură tradițională”, scrie compania într-un comunicat de presă. „Inudenul este realizat folosind tehnici autentice de către dulgheri și meșteri din tablă implicați în construcția de altare și temple.”

Bazat pe stilul Zenshu-sama, unul dintre cele mai multe stiluri folosite în arhitectura sanctuarelor și templului japonez, Inuden este realizat din chiparos japonez sculptat manual, are un acoperiș curbat frumos acoperit cu plăci de cupru întinse și are o bază de granit.

În ceea ce privește facilitățile, ei bine, chiar nu există niciunul care să te surprindă. Este doar stilul minimalist și ideea că o echipă de experți în restaurare justifică prețul absurd. 150.000 de dolari este mai mult decât majoritatea oamenilor pentru o casă, chiar și în aceste vremuri tulburi, dar nu prețul îl face pe Inuden atât de exclusivist.

Deoarece această căsuță pentru câini foarte specială este construită manual de o echipă de specialiști care sunt, de asemenea, ocupați cu restaurarea diferitelor minuni arhitecturale, precum palate și temple, doar o unitate pe an va fi produsă și vândută. Această raritate este cea care își conduce exclusivitatea prin acoperiș.

Cultural Property Structural Plan Co., Ltd. va începe să preia comenzi pentru casa de câini Inuden de la 1 septembrie și, din câte înțelegem, dacă primesc mai mult de o comandă confirmată, se va desfășura o loterie pentru a stabili cine o primește. și singura casă care se construiește anul acesta.

În trecut, am scris despre vile literale pentru câini, oferind tot felul de facilități de lux, care costa până la 200.000 USD, dar niciuna dintre ele nu era la fel de rar ca Inuden, așa că în ceea ce privește disponibilitatea, pot vedea cu siguranță de ce este palatul canin japonez. salutată ca fiind cea mai bună casa pentru caini.

1 Comment

  • Trackback: Cea mai mică podgorie din lume produce doar 29 de sticle de vin pe an și nu ar trebui să le bei - Gangi - Sursa ta de stiri nestiute!

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!