Această poveste ne duce în sălbăticia pustie a statului Nevada din SUA, pe drumul Nevada State Route 375. Drumul este în mare parte nelocuit, șerpuind printr-o topografie accidentată de tufături deșertice. Pe suprafețe vaste de peisaj lunar și teren deschis, orice om poate călători kilometri, fără a întâlni un alt suflet uman. Este o locație îndepărtată de nelocuit, mai mult ca un pustiu steril. Existența unei „Cutie poștală neagră”, într-o astfel de locație, a devenit o icoană a ciudățeniei OZN și legendară printre vânătorii de extratereștri.

Nevada State Route 375 a câștigat multă atenție pentru apropierea sa de infama Zona 51. Guvernul continuă să zboare farfurii de investigație. Este cunoscut ca un punct fierbinte pentru observarea OZN-urilor, pe cont propriu, cunoscut sub numele de „Autostrada Extraterestră”.

Conducând prin aceste ținuturi sterile explozite de soare, veți vedea ocazional atracții de pe marginea drumului, cum ar fi primăvara înflorind în sălbăticie. Dar printre toate acestea se numără Cutia poștală neagră, încă din anii 1970. Steve Medlin, un cowboy și soția sa, Glenda, l-au descoperit atunci când s-au mutat într-o fermă întinsă din Valea Tikaboo. Cu toate acestea, cuplul nu cunoștea nimic despre presupusul top-secret al Zonei 51. Trăiau la doar o aruncătură de băț peste munte și timp de ani de zile au dus o viață liniștită, fără a cunoaște cutia poștală neagră. Acesta era la aproximativ 6 mile depărtare de proprietatea lor. În acele zile, era doar o cutie poștală normală, iar ruta 375 o porțiune normală de autostradă. Nu știau ei că viața lor avea să ia o întorsătură atât de ciudată.

Cutia poștală Discovery Black


Abia în anii 1980, lucrurile au început să devină puțin mai ciudate. Forțele aeriene americane s-au mutat brusc în zona de fermă din Medlin. Forțele aeriene au confiscat 89.000 de acri de teren public pe care Medlin le folosea pentru a-și pășuna vitele. Ei nu i-au dat nicio explicație și l-au instruit să nu-și pască vitele acolo. Cu toate acestea, Medlin a găsit o negociere pentru a-și pășuna vitele în zonă, cu stricta condiție ca Forțele Aeriene să informeze despre mișcarea vitelor sale, printr-un radio special pus la dispoziție de acestea. Cuplul a devenit suspicios atunci, deși nu au pus la îndoială nimic, deoarece nu doreau să piardă pământul. Încă nu știau nimic despre Zona 51.

Apoi, în 1989, fostul angajat guvernamental Bob Lazar a ieșit cu povestea sa spectaculoasă despre lucrul la o tehnologie extraterestră secretă, în acea zonă. Vânătorii de OZN-uri și pasionații de extratereștri s-au înghesuit în vale, în speranța de a vedea Zona 51 și OZN-urile.

Misterele cutiei poștale negre


În afară de această atenție inutilă, oamenii au început cumva să creadă că Cutia Poștală Neagră, de lângă proprietatea Medlinului, a fost de fapt folosită de Zona 51. Ei chiar au susținut că a apărut în videoclipurile pe care Bob Lazar le-a făcut cu OZN-uri din zonă. Cutia poștală era ca o mecca pentru vânătorii de OZN-uri și căutatorii de curiozități. Ei fie aruncau cu pușca prin poștă, fie își lăsau propriile lor în ea, adresându-le guvernului sau extratereștrilor. De multe ori, s-a constatat că e-mailurile au fost furate de teoreticienii conspirației, care considerau că e-mailurile erau mesaje codificate top secret.

Se spunea zvonuri că Medlinii aveau un contract extrem de secret cu guvernul SUA pentru a furniza vaci pentru mutilarea vitelor. În rare ocazii, au fost găsite gloanțe în cutia poștală. S-a ajuns în punctul în care Medlins a fost nevoit să-i pună un lacăt greu, pentru a preveni furtul.

A instalat chiar și o altă cutie poștală mică marcată „extratereștri” după ce s-a săturat de oameni care îi lasă e-mailuri cu extratereștri. Pe lângă zvonurile extinse conform cărora Cutia Poștală Neagră ar fi cutia poștală a Zonei 51, vecinătatea și-a câștigat reputația ca un punct fierbinte pentru observarea OZN-urilor.


Turişti de aventură


Oamenii au condus prin zonă și au tăbărât lângă ea, în speranța de a asista la ceva de altă lume. Unii vizitatori au antrenat camere la creasta peste care se afla Zona 51, în speranța de a vedea ambarcațiuni extraterestre care se presupune că fuseseră proiectate invers de guvern. Alții sperau să vadă OZN-uri pilotate de extratereștri înșiși. Alții mai sperau că extratereștrii îi vor îndepărta. Deși din punct de vedere tehnic nu era proprietatea lor, Medlinii au privit toate acestea cu dispreț. Nu credeau în OZN-uri sau proiecte extraterestre secrete de la bază. Doreau doar pace și liniște și să fie lăsați în pace. În cuvintele lui Medlin:

„Din anumite motive, seara de marți a fost când credeau că extratereștrii au ieșit. Apoi au fost miercuri. Ei așteptau ca extratereștrii să-i răpească și erau nerăbdători să-i întâlnească. . . . Ne-am scutura din cap. A fost atât de absurd.”

Ce rămâne astăzi


De-a lungul anilor, cutia poștală neagră a fost furată de mai multe ori, culoarea ei s-a schimbat. Uneori a apărut negru, alteori alb, albastru și în 2019, negru din nou. Graffiti și autocolante lăsate de vizitatori, zona înconjurată de gunoaie lăsate de turiști. Este așa cum a rămas, o atracție turistică importantă, oameni care conduc ore lungi în ținuturile deșertice. Ei conduc în tărâmurile neantului, doar pentru a-și face poza cu această cutie poștală neagră singură.

Potrivit lui Joerg Arnu, site-ul Dreamlandresort , el a spus despre Cutia poștală neagră:

„La un moment dat, când am vizitat cutia poștală, am văzut că Mulder de la The X-Files a semnat-o. Deci, știți, a devenit parte a folclorului din Zona 51, iar oamenii încă se mai adunau acolo. Era aproape ca un altar, era aproape ca și cum trebuia să vizitezi cutia poștală neagră, sau misiunea ta nu este completă.”

Concluzii


Medlinii s-au săturat în cele din urmă de acest haos. La sfârșitul anului 2020, și-au pus ferma pe piață la un preț cerut de 4,5 milioane de dolari. Include două case, 70 de locuri de irigare pentru vite, o stație meteorologică guvernamentală, 750 de capete de vite și 80 de acri în total. Cutia poștală rămâne acolo și astăzi. Atrage atenția vizitatorilor asupra acestei zile. Astfel, este un caz curios de legendă urbană care a primit atenție mai presus și dincolo. Mai ales intrigant, deoarece cutia poștală a reușit să continue să arate cu siguranță ca o regiune care deține misterele lumii OZN.

Sursa: infinityexplorers.com

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!