Deși la prima vedere ai impresia că omenirea a descoperit toate ființele de pe această planetă, în fiecare an sunt descoperite între 15.000 și 18.000 de specii noi. Aceste noi specii sunt clasificate prin teste ADN avansate.
În fiecare an, sunt descoperite specii despre care se crede că sunt dispărute. Sau chiar specii necunoscute despre care nu știm absolut nimic.
În America de Nord, nativii au o mulțime de sculpturi și legende cu o creatură uriașă numită Thunderbird. Nativii credeau că această imensă pasăre avea puterea de a provoca furtuni. Aceste creaturi i-au speriat pe nativii americani și le-au venerat.


Oamenii de știință atribuie această creatură legendară Pteranodonului. Pteranodonul este o specie de pterosauri care era una dintre cele mai mari reptile care puteau zbura. De-a lungul timpului, au fost descoperite câteva exemplare fosilizate de Pteranodon

. Ceea ce este deranjant este că aceste creaturi au dispărut cu milioane de ani în urmă. Cu toate acestea, acestea au fost raportate în ultimii 200 de ani.

Există, de asemenea, imagini din războiul civil american din 1864 în care soldații au capturat un astfel de exemplar.

Chiar și în 1977, trei copii din Illinois au declarat că au fost urmăriți de o astfel de creatură, iar unul dintre ei a fost chiar răpit de aceasta.


Urmăriți următorul videoclip și vedeți singuri:

Sursa: alien-blog.net

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!