Natasha Demkina, o femeie din Saransk, Rusia, susține că are o vedere asemănătoare cu raze X, care îi permite să vadă în interiorul corpului uman și să dea diagnostice care sunt adesea mai precise decât cele făcute de profesioniști. Natalya Natasha Nikolayvevna Demkina, cunoscută în mod obișnuit ca Natasha Demkina, s-a născut în 1987, iar la vârsta de 10 ani, Demkina și-a dezvoltat o abilitate supraomenească ciudată, adică viziunea cu raze X. Puterea ei a apărut atunci când a fost supusă operației de apendice.

În urma intervenției chirurgicale, au existat mai multe rapoarte de oameni care au raportat dificultăți de concentrare, care au o durată scurtă de atenție și au probleme în a-și aminti planurile. Aceste modificări pot fi suficient de semnificative pentru a modifica personalitatea individului care a fost afectat, precum și pentru a le afecta capacitatea de a-și îndeplini sarcinile zilnice. Cazul Natasha Demkina, pe de altă parte, a fost complet diferit, dar la fel de fascinant. Ea poseda capacitatea de a vedea în corpul uman.

Ea a afirmat că odată Natasha stătea acasă cu mama ei și dintr-o dată a putut vedea organele interne ale mamei sale. După incident, cuvintele s-au răspândit și oamenii au început să se adune în fața casei ei pentru a-i examina abilitățile.

Diagnostic făcut de Natasha Demkina


Când medicii din orașul ei natal au aflat despre puterile ei speciale, i-au cerut să îndeplinească un anumit număr de sarcini care ar putea dovedi dacă puterile ei sunt autentice sau nu. Pentru a face acest lucru, a fost dusă la un spital local de copii și, spre surprinderea tuturor, a putut diagnostica problemele prea precis.

Demkina a folosit imagini pentru a-și prezenta puterile speciale. Odată ea a arătat o imagine a unui stomac care avea un ulcer și, după testare, s-a dovedit că doctorul chiar avea un ulcer în stomac. Cu ajutorul viziunilor sale extraordinare, Demkina a corectat un diagnostic fals. Conform rapoartelor medicului, o doamnă suferea de cancer, totuși, se presupune că avea doar un chist minor în stomac.

„Am două puncte de vedere. Pot comuta în orice minut fără motiv, dacă vreau să văd starea de sănătate a unei persoane. Această comutare nu îmi face nicio dificultate; Trebuie doar să mă gândesc la asta. Pot vedea întreaga structură a corpului uman – cum sunt poziționate organele interne și cum funcționează… organele afectate produc un fel de radiație.”

Recunoașterea globală a cazului Natasha Demkina


Odată cu trecerea timpului, oameni din mai multe țări au început să știe despre Natasha. În 2004, a fost adusă în Marea Britanie și acolo a diagnosticat o persoană care a avut un accident cu un an înainte.

Ea a examinat, de asemenea, un medic rezident Chris Steele de la emisiunea The Morning Tv. Ea a detectat cu exactitate operațiile prin care a trecut medicul și a dezvăluit, de asemenea, anumite probleme, cum ar fi pietre la biliară, pietre la rinichi, pancreas mărit și un ficat mărit de care suferea medicul. La examinare, medicul a aflat că avea o tumoare în intestine, dar nu pune viața în pericol.

Mai târziu, Discovery Chanel a decis să o testeze pe Natasha Demkina la New York într-un documentar intitulat „The Girl with X-Ray Eyes”. Cercetătorii Ray Human, Richard Wiseman și Andrew Skolnick de la Comitetul pentru anchetă sceptică (CSI) au efectuat testul. Au fost în total șapte pacienți, iar ea a trebuit să testeze cinci dintre ei. Demkina i-a diagnosticat pe cei patru, iar ea picuse testul.

Acest experiment rămâne o controversă până în prezent și a fost criticat ulterior. Apoi, Demkina a fost testată de profesorul Yoshio Machi, de la Universitatea Tokyo Denki, care studiază afirmațiile despre abilități umane neobișnuite. Ea a avut succes la testul condus de profesor după ce el au stabilit câteva reguli de bază.

Fata cu raze x - Natasha Demkina 2
Fata cu raze x – Natasha Demkina 2

Site-ul lui Demkina susține că în timpul experimentului de la Tokyo, ea a putut vedea că unul dintre subiecți avea un genunchi protetic și că altul avea organe interne plasate asimetric. Se presupune că ea a detectat și sarcină la un subiect de sex feminin și o curbură ondulată a coloanei vertebrale la un alt subiect.

Natasha Demkina și-a început cariera prin lansarea „Centrului de Diagnostic Special al Natalya Demkina”. Ea a devenit subiect de testare gratuită și obișnuia să taxeze oamenii pentru diagnostic până în 2006. Obiectivul centrului a fost de a diagnostica pacienții și de a trata boli în cooperare cu „experți cu abilități neobișnuite, vindecători populari și profesioniști ai medicinei tradiționale”.

După experiența sa de la Londra și New York, ea a pus mai multe condiții pentru analize, inclusiv certificatul de sănătate obligatoriu care indica starea de sănătate continuă a pacientului. Ea a mai adăugat că diagnosticul va rămâne limitat la o singură parte a corpului care ar putea fi capul, trunchiul sau extremitățile.

Mai multe persoane au fost sceptice cu privire la superputerile ei și au ajuns la concluzia că ea spune starea de sănătate de bază a pacientului, care este cocunoscut de fiecare persoană. De asemenea, multe dintre rapoartele și explicațiile ei nu sunt conforme cu sistemul medical standard.

Sursa: infinityexplorers.com

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!