Invitațiile de nuntă ale unui cuplu din Marea Britanie, prin care le spun oaspeților „să-și lase micii ticăloși acasă”, s-au viralizat online si fiecare persoana a tinut sa isi spune parerea personala despre acestea.


Invitația de nunta, care seamănă cu ceva ce ar fi putut scrie Gordon Ramsay, începe astfel: „Ce trebuie să știți”, înainte de a enumera informații pentru ziua cea mare.
Sub antetul „Cerințe dietetice”, invitația spune: „Mănâncă ceea ce ți se dă …”.
În timp ce codul de îmbrăcăminte le spune oaspeților: “Poartă orice dorești. Poti veni si in fundul gol din partea noastra.”
Copiii nu sunt întâmpinați la sărbătoare, iar invitația declară: „Copii: Lasă-ți “micuțul” acasă. Vrem să ne distram. (Te vom întoarce daca vii cu copii)”.
Și când vine vorba de hoteluri și taxiuri, participanților li se spune „Cauta pe Google, lenesule!”.
Celor care aleg să conducă și care ar putea avea întrebări cu privire la parcare li se spune: „Urmați indicațiile pe care vi le-am dat …”
Și pentru oricine are întrebări suplimentare, li se recomandă să „verifice site-ul”.
Poate clar, singura parte a invitației care nu este plină de sarcasm și limbaj rău este partea de cadouri de nuntă care spune: „Dacă ai vrea să ne dai un cadou de nuntă, o contribuție la luna de miere ar fi perfectă”.
Invitația neobișnuită a fost întâmpinată cu o grămadă de critici online, colegii de utilizatori Reddit marcându-i drept „trashy” și „grosolan”.O persoană a scris: „Nu înțeleg niciodată acest gen de lucruri. Îl înțelegem, tu ești cuplul drăguț căruia nu îi pasă de formalități. Dar este atât de agresiv, cu mult peste linia de bun simt.”
În timp ce altul spunea: „Aceasta este o invitație agresivă”.
Altcineva a comentat: “Atât de multă încruntare. Încercând mult prea tare pentru a fi cool”.
Cu toate acestea, nu toată lumea i-a urât, un fan a scris: „În afară de cerințele dietetice, ceea ce cred că este puțin insensibil, îmi place foarte mult aceasta invitație la nuntă.
“Foarte unic și par că ar fi oameni amuzanți langa care te-ai putea distra.”

Sursa: https://www.ladbible.com

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!