LEGO, este cel mai rău coșmar al fiecărui părinte și visul fiecărui copil devenit realitate. LEGO a construit un model în mărime naturală o mașina sport Toyota Supra GR din 477.303 de piese LEGO.

Modelul 1: 1 rezultă dintr-un parteneriat în trei direcții între LEGO Japonia, LEGOLAND Japonia și Toyota Gazoo Racing pentru a sărbători 35 de ani de la lansarea Toyota Supra.


Conform evoluției auto, modelul LEGO Toyota Supra a durat 3.000 de ore de dezvoltare și încă 2.400 de ore de construcție. Cântărește 1.885 kilograme, ceea ce înseamnă cu puțin peste 200 de kilograme mai mult decât originalul.


Mașina atrăgătoare este fabricată aproape în întregime din cărămizi, dar roțile, scaunul șoferului, volanul, grupul de măsurători și badging-ul provin dintr-un Supra real. Luminile funcționează.


Ceea ce o face și mai bună este că mașina rulează de fapt. Asta e corect; ați putea conduce de fapt această mașină LEGO datorită transmisiei sale electrice. Cu toate acestea, nu veți câștiga nicio cursă – aceasta poate atinge doar o viteză maximă de 28 km/h. Cu toate acestea, aceasta este mai rapidă decât o bicicletă europeană – limita lor de viteză fiind 25 km/h.

Lamborghini Sían FKP 37, în mărime naturală, LEGO


LEGO a construit anterior un Lamborghini Sían FKP 37, Honda Civic și un Bugatti capabil să conducă 12 km/h.
Mașina este expusă la LEGOLAND Japonia până pe 11 octombrie și va fi expusă ulterior la seria de curse japoneză Super GT.

Sursa: thenextweb.com

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!