Un fenomen inexplicabil s-a întâmplat recent pe o insulă din Țara Galilor. Ori este un fenomen natural misterios sau este o apocalipsă. Nimeni nu știe exact cu ce ne confruntăm.


Se pare că mii de păsări au murit brusc din cer în ultimele zile. Și nimeni nu a putut veni cu o explicație. Totul părea să iasă dintr-un film Hitchcock. Un bărbat din acea zonă a început să filmeze întreaga scenă.


Ceea ce a înregistrat bărbatul este ca o scenă din filmele de groază. Vântul bătea puternic în microfonul camerei, scoțând sunete asurzitoare, mii de păsări zăcând moarte pe drum și lângă câmp. Bărbatul a spus că a contactat Echipa de Criminalitate Rurală din Țara Galilor de Nord și Agenția pentru Sănătatea Animalelor și Plantelor, dar nu au putut veni cu o declarație oficială.


Există multe teorii care au început să apară pe Internet și să încerce să rezolve acest incident misterios. Unii cred că principalul vinovat ar fi noile rețele 5G. Dar niciun om de știință nu a confirmat că antenele 5G, care sunt în prezent operaționale, ar putea face vreun rău păsărilor. Alții spun că acesta este unul dintre primele semne ale apocalipsei. Nici această ipoteză nu poate fi confirmată sau refuzată. Urmăriți videoclipul original și vedeți singur: Dacă aveți vreo ipoteză care ar putea elucida acest mister, nu ezitați să îl explicați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!