Unul dintre cele mai enigmatice și terifiante evenimente din istorie este cazul Zborului 513; un avion care se presupune că a dispărut în 1954 și a aterizat în 1989, dupa treizeci și cinci de ani, în timp ce toți ocupanții au fost gasiți la locurile lor, de fapt doar oaselele lor.

Extras din articolul știrilor Word Weekly despre zborul 513


Avionul a plecat din Germania în 1954 și a dispărut în mod misterios de pe toate radarele. Experții au presupus că s-a prăbușit. Cu toate acestea, zborul 513 a reapărut în Brazilia, peste 3 decenii mai târziu.

Cel mai surprinzător lucru este că avionul a fost complet intact și a făcut o aterizare perfectă. Ce s-a întâmplat? Povestea a fost raportată în World Weekly News. De altfel, responsabilul cu redactarea articolului a fost concediat, deoarece credea că este o simplă farsă sau imaginație.

Dar povestea continuă până astăzi și este că s-au găsit dovezi presupuse că cazul a fost total real.

Zborul Santiago 513 a decolat de la Aachen, Germania, în după-amiaza zilei de 4 septembrie 1954. Destinația avionului a fost Santiago de Chile, în America de Sud. În avion se aflau 88 de pasageri și 4 membri ai echipajului.

Nu a fost nimic special la avion, sau cel puțin, nu se știe asta. De asemenea, nu existau pasageri care să atragă atenția sau vreo marfă secretă. A fost un zbor obișnuit care a funcționat regulat.

Dar câteva ore mai târziu, în timp ce zbura deasupra Atlanticului, avionul a dispărut pur și simplu de pe radar. Nu a mai existat niciun contact cu turnul de control și experții nu au putut face altceva.

Ce s-ar fi putut întâmpla?


Dacă nu există alte informații de care să rețin pentru a da o explicație coerentă, fără a găsi epava, experții nu au avut de ales decât să declare că s-a prăbușit. Astfel, versiunea oficială spunea că zborul 513 cu destinația Santiago a suferit erori de zbor și a ajuns să se prăbușească în ocean. De asemenea, au raportat că cele 92 de persoane aflate la bord au fost decedate. Dar, evident, cazul era departe de a fi rezolvat. După cum am menționat, nu a existat nicio urmă de la locul accidentului. Zborurile de explorare nu au găsit rămășițele navei, nici cadavre sau nimic.

35 de ani mai târziu, zborul a apărut în Brazilia, cu cele 92 de schelete ale echipajului său la bord. Surprinzând pe toată lumea.

Există multe teorii în jurul acestui eveniment ciudat, până la punctul în care și astăzi rămâne nerezolvat. Unii experți sugerează că a fost un caz de răpire extraterestră. Alții cred că a fost un fenomen necunoscut din Triunghiul Bermudelor. S-a menționat chiar că ar fi putut trece printr-un vortex spațiu-timp care a fost creat pe cer.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!