Samsung și-a desfășurat evenimentul Unpacked astăzi și, conform numeroaselor zvonuri, compania a anunțat câteva telefoane pliabile noi, un ceas de lux și cea mai recentă versiune a căștilor cu anulare a zgomotului. Iată un rezumat al celor mai bune știri ale zilei.

Galaxy Z Fold 3


A treia oară este farmecul, deoarece Z Fold 3 pare să facă pași semnificativi pentru a aborda cele mai mari plângeri ale oamenilor cu privire la serie.
Samsung nu a anunțat astăzi un nou telefon din seria Note, ci a adus un stilou familiei Fold. Z Fold 3 este compatibil cu un stilou S special care se retrage pentru a preveni aplicarea unei forțe prea mari pe afișaj.

Telefonul are un afișaj care este „cu 80% mai durabil” decât Fold-urile anterioare și este rezistent la apă pentru prima dată. Balamaua a fost întărită și reușește să fie și mai subțire și mai ușoară decât predecesorul său.
Mai bine, prețul a fost redus puțin, la 1.800 de dolari. Deși este departe de a fi ieftin, înseamnă că telefonul ar putea coborî la prețuri mai rezonabile într-o lună sau două. Telefonul este pregătit pentru precomandă astăzi și va fi disponibil începând cu 27 august. Puteți citi mai multe despre telefon în postarea noastră de anunțuri aici.

Galaxy Z Flip 3


Deși din punct de vedere tehnic este doar al doilea dintre telefoanele Flip ale Samsung, nu ar fi prima dată când compania optează pentru a sări peste un număr cu totul.
Z Flip 3 include aceleași îmbunătățiri de durabilitate ca și Fold. De asemenea, ambalează un afișaj exterior mai mare și difuzoare stereo și vine într-o grămadă de culori frumoase. Din păcate, nu este compatibil cu S-Pen și sunt puțin îngrijorat de bateria de 3.300 mAh.

Poate cel mai important, Z Flip 3 ar putea fi doar primul telefon pliabil pe care cumpărătorii zilnici de telefoane îl pun pe mâini. La 1000 de dolari, este cam la fel de scump ca un iPhone 12 Pro, cu excepția, știi, se poate rabata în jumătate. Telefonul este disponibil și pentru precomandă astăzi și va fi disponibil începând cu 27 august. Puteți citi mai multe aici.

Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic


Galaxy Watch 4 va fi aproape sigur cea mai bună alternativă Apple Watch pentru Android. Vine în două modele (ambele disponibile în două dimensiuni). Modelul obișnuit are un aspect mai sportiv cu o bandă din silicon, în timp ce modelul „Classic” are un design mai tradițional și o cadru rotativ elegant pentru navigarea în interfața de utilizare.

Acestea sunt primele ceasuri Samsung care rulează pe Wear OS. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare promite să fie semnificativ mai netedă și mai eficientă decât predecesorii săi, pentru o echipă între Samsung și Google pentru a optimiza în mod major software-ul.
Ceasurile promit până la 40 de ore de viață a bateriei, mai bune decât Apple Watch și majoritatea ceasurilor Android, dar va trebui să vedem cum se menține în funcțiune. Modelul standard începe de la 250 USD, în timp ce Classic vă va restabili 350 USD. Ambele modele sunt disponibile pentru precomandă astăzi și vor fi disponibile pe 27 august.

Galaxy Buds 2


Samsung încearcă să perturbe adevărata piață a căștilor fără fir oferind caracteristici de nivel „Pro” la un preț rezonabil. Galaxy Buds 2 se va vinde cu amănuntul pentru 150 USD, totuși ambalează anularea activă a zgomotului – o caracteristică rezervată în mod normal pentru gama de prețuri de peste 200 USD.

Mai mult, Samsung spune că aceștia sunt cei mai ușori muguri de până acum, în ciuda faptului că fiecare pereche de casti împachetează drivere dinamice duale. Există, de asemenea, trei microfoane la bord pentru o calitate clară a apelurilor și un zgomot minim al vântului (în teorie). De asemenea, puteți utiliza un mod de sunet ambiental pentru a vă permite să auziți clar mediul în timp ce purtați căștile.
Galaxy Buds 2 este disponibil pentru precomandă acum și va fi livrat până pe 25 august.

Surs: Thenextweb.com

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!