Elon Musk – Numele în sine nu are nevoie de nicio introducere.
Elon Reeve Musk, născut la 28 iunie 1971, este un magnat in afaceri, designer industrial și inginer.

El este fondatorul, CEO, CTO și proiectantul șef al SpaceX; investitor în stadiu incipient, CEO și arhitect de produse al Tesla, Inc .; fondator al The Boring Company; și cofondator al Neuralink și OpenAI.
Centibilionar, Musk este unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Este posibil să nu existe un promotor mai mare al ideii că omenirea ar trebui să meargă pe Marte decât Elon Musk.
Interesant, in niste discutii pe Twitter în care se vorbește despre oficializarea titulaturii lui Elon Musk de Tehno-Rege Tesla.


Elon Musk împărtășește același prenume ca un personaj într-o carte veche de 69 de ani despre colonizarea lui Marte.

În carte, personajul „Elon” este descris ca liderul unei colonii marțiene!
Incidentul a intrat în centrul atenției în decembrie 2020, când un utilizator Twitter, pe nume Toby Li, a răspuns unui tweet de la Musk despre destinul său.

Toby Li a răspuns la tweet-ul lui Elon și a spus:

„Vorbind despre destin, știați că cartea lui Von Braun din 1953,„ Proiectul Marte ”, face referire la o persoană pe nume Elon, care ar aduce oamenii pe Marte? Destul de nebuni. ”

Tweetul lui Li a spus împreună cu o fotografie a cărții

La care Elon Musk a răspuns: „Suntem siguri că acest lucru este real?” iar un alt utilizator a răspuns cu traducerea în limba engleză a romanului, arătând că acesta este, de fapt, real.

Trebuie să vă aducem la cunoștință că „Elon” nu este numele personajului, ci mai degrabă titlul dat liderilor aleși de pe Marte.
Cu toate acestea, coincidența este destul de uluitoare.

Musk a vorbit frecvent despre pericolele inevitabile ale planurilor sale de călătorie pe Marte, spunând la o conferință virtuală din august că există „șanse mari să mori” într-o misiune SpaceX timpurie pe Marte.
Astfel de previziuni ale riscului se urmăresc cu inițiativele istorice ale zborurilor spațiale umane:

Trei astronauți au murit într-un incendiu în timpul testelor la sol în timpul programului Apollo al NASA din secolul trecut. Alți 14 astronauți au fost uciși în timpul navei spațiale în dezastrele Columbia și Challenger.
Musk a spus anterior că speră să trăiască într-o zi pe Marte, dar nu a indicat dacă va face parte din vreo misiune de așezare timpurie.

Proiectul Marte: denumit de omul de știință nazist care s-a alăturat ulterior NASA.


Cartea, intitulată The Mars Project, a fost publicată în 1952 (traducere în limba engleză publicată în 1953). De către renumitul om de știință nazist transformat în inginerul NASA Wernher von Braun.
Proiectul Marte este o specificație tehnică pentru o expediție umană pe Marte.

Potrivit NASA, el a ajutat anterior la proiectarea și dezvoltarea rachetei V-2 pentru guvernul nazist în timpul celui de-al doilea război mondial.

După încheierea războiului, el a fost recrutat de guvernul Statelor Unite pentru a lucra la NASA.
El a continuat să conducă dezvoltarea vehiculului de lansare Saturn V, care în cele din urmă a dus misiunile Apollo pe Lună.

De asemenea, mulți cred că el a dezvoltat în liniște un fel de tehnologie de călătorie în timp sau … cine stie?
Ce altă explicație ar putea exista în spatele acestei nebune coincidențe?

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!