Se presupune că unei tinere australiane i se interzice accesul la o moștenire de 12 milioane de dolari, deoarece refuză să îndeplinească condiția defunctului ei tată – să obțină un loc de muncă stabil.

Clare Brown are dreptul la o avere de 12 milioane de dolari, dar i se interzice accesul la moștenirea ei, deoarece încă nu a îndeplinit cerințele impuse de regretatul ei tată în testamentul său. Aparent, ea trebuie să obțină un loc de muncă permanent și „să contribuie cu ceva societății” pentru a avea acces pentru a avea acces la milioane, dar refuză să facă acest lucru, considerând condițiile nereale din cauza stării ei de sănătate. Între timp, ea trăiește din asistență socială și este „în mod constant fara bani”.

„Înțeleg de ce acești oameni vor să fiu un membru funcțional al societății, totuși, trebuie să te uiți la diagnosticul meu și să realizezi că nu se va întâmpla”, a spus Clare pentru A Current Affair. „Nu voi învăța să conduc pentru că am ADHD. Am capacitatea de atenție a unei muste.”

Brown trăiește în prezent din plăți de asistență socială în Mount Druitt, una dintre suburbiile de vest ale Sydney, împreună cu soția ei Lauren și fiica lor. Este departe de educația primita în partea de est a orașului, frecventând una dintre cele mai bune școli din lume.

Tatăl de succes al femeii, comerciant de acțiuni, Chris, obișnuia să-i acorde o indemnizație săptămânală de 500 de dolari, dar el a întrerupt-o în mod constant și a fost forțată să ceară ajutor guvernului. Când Chris a murit la începutul acestui an, i-a lăsat averea familiei cu doar două condiții: să obțină un loc de muncă și să contribuie cu ceva la societate, două lucruri pe care Clare le consideră imposibile.

„M-am numit milionar stricat pentru că sunt stricata în mod constant și nu pot face nimic în privința asta”, a spus femeia de 26 de ani. „Dă-mi ceea ce este al meu de drept. Eu sufăr. Poți, te rog, să te oprești cu tot „obțin un loc de muncă”? Nu se va întâmplă.”

Clare susține că are un deficit serios de atenție care o împiedică să îndeplinească condițiile defunctului ei tată. Ea și Lauren spun că are nevoie de o listă de lucruri de făcut pentru a funcționa, pentru că, altfel, ar uita ce are de făcut pentru ziua respectivă. Familia ei, pe de altă parte, spune că acestea sunt doar scuze pentru a evita îndeplinirea dorințelor lui Chris.

„Ne-am dori ca ea să obțină un loc de muncă și să contribuie la societate. În loc să fie de acord cu dorințele tatălui ei mort, ea s-a întors și și-a dat în judecată familia”, a declarat familia lui Clare reporterilor. „Suntem la capătul inteligenței noastre. Nu am făcut altceva decât să o iubim pe Clare.”

Întrebată dacă vrea să obțină un loc de muncă, tânăra de 26 de ani a răspuns „da și nu”, invocând din nou handicapul ei, dar declarațiile ei arată destul de clar care este situația ei în această privință…

„Vreau doar ceea ce este al meu de drept. Și vreau ca acești oameni să-și ia din cap că voi obține vreodată un loc de muncă”, a spus Clare.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!