O imagine neobișnuită a unei gâște a provocat o agitație pe Instagram, pasărea atrăgând atenția pentru abordarea oarecum dezordonată a zborului.
Fotograful Vincent Cornelissen a realizat imaginea gâștei de fasole gri-maro închis care zboară lângă orașul olandez Arnhem și este clar ca aceasta a optat pentru zborul cu capul în jos. Destul de ciudat.


Cornelissen a declarat pentru ABC 12: “Am văzut că unul dintre cei trei avea probleme cu zborul în linie dreaptă. El a avut o perioadă grea, ceea ce credeam că este din cauza vântului. Părea că se zbate, așa că i-am făcut câteva fotografii.

“Mi-am dat seama imediat că am capturat ceva special, dar în același timp, mi-a fost teamă că nimeni nu mă va crede. Imaginea arăta de parcă ar fi fost editată în Photoshop”.


Cu siguranță pare ciudat, iar unii oameni sunt îngrijorați de faptul că imaginea – care a fost făcută la începutul acestui an – arată că gâsca este probabil rănită într-un fel.

Lars Soerink, care este și fotograf de animale sălbatice și lucrează pentru Bird Protection Netherlands, a spus că imaginea ar putea reflecta doar o gâscă care învață noi trucuri.
„Odată ce tinerele gâște au stăpânit zborul, încep să vadă ce este posibil și cât de departe pot ajunge”, a spus el.
„Dar a mai spus că ar putea fi la fel de ușor ca aceste manevre sa le faca pentru a se lăuda colegiilor lor. Ca, uită-te la mine! “
Dacă aș putea zbura, aș fi prezentat cu siguranță – deci cine poate da vina pe acest tip pentru că s-a bucurat de noua sa abilitate și s-a distrat puțin?
În plus, având în vedere că această imagine a fost făcută în martie, a fost probabil una dintre primele perioade ale anului când gâsca a avut șansa de a-și arăta abilitățile după iarna în care cel mai probabil stătea jos.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!