Nu cu mult timp în urmă, o echipă de experți a descoperit ceva extrem de interesant. Este vorba despre câteva detalii ipotetice despre sfârșitul lumii
Potrivit rapoartelor, în 1973, o echipă de experți a primit misiunea de a prezice sfârșitul lumii cât mai exact posibil. Au folosit un supercomputer la acel moment, dar inițial, proiectul a eșuat. Ideea a fost extrem de nebună. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, au observat cum computerul începea să prezică cu o precizie destul de mare, o mulțime de evenimente.

Una dintre cele mai importante previziuni a fost legată de sfârșitul lumii, care, potrivit computerului, s-ar întâmpla undeva în 2040. Iar principalele motive date de simulare au fost: suprapopularea și degradarea mediului. Pe lângă această predicție, computerul a prezis și o scădere constantă a calității apei pe planetă.
Dar nu toate predicțiile sunt negative, computerul a calculat că este puțin probabil să se întâmple un al treilea război mondial. Nu ar trebui să intrăm în panică în legătură cu aceste predicții, deoarece, în final, acestea sunt doar niște predicții generate de un computer, iar viitorul planetei noastre se poate schimba oricând. Trebuie doar să ne dorim asta. Cu toate acestea, în zilele noastre, nu mai avem nevoie de supercalculatoare pentru a înțelege direcția în care se îndreaptă planeta noastră … Urmăriți următorul videoclip și vedeți singuri:

Sursa: alien-blog.net

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!