Cunoașterea viitorului pentru oameni a fost un subiect de fascinație de mii de ani pentru oameni. Când ceva prezis se dovedește a fi adevărat, este fascinant și înfricoșător în același timp. În acest articol, v-am adus previziuni suflante de către Nikola Tesla, care s-au dovedit a fi adevărate.


De-a lungul deceniilor, mai mulți teoreticieni și pasionați de spațiu au prezis fenomen care s-a dovedit a fi adevărat. Dacă nu exact, dar mai multe evenimente apropiate au fost prezise.
Înflorirea magnatilor de afaceri îi place Bill Gates, Mark Zuckerburg a fost prezis acum 90 de ani.

Aici, am venit cu anumite previziuni minunate făcute de Nikola Tesla. El a fost unul dintre cei mai inteligenți oameni de știință la care istoria a asistat vreodată.

Până la vremea sa, electricitatea abia dădea chiar un semn. Domnul Tesla a fost printre alte încercări, era cunoscut ca inventator, fizician, futurist și inginer electric, precum și mecanic.

Predicțiile uluitoare ale lui Nikola Tesla


La 19 ianuarie, 30 în 1926, a avut loc un interviu în care Nikola Tesla a discutat anumite previziuni ale sale care ar putea deveni realitate în viitor. În timpul interviului, geniul a prezis că lumea va deține tehnologii precum mașini zburătoare, transmisii de energie fără fir, telefoane mobile. De asemenea, el a discutat despre împuternicirea femeilor și superioritatea lor.
Câteva predicții majore sunt discutate mai jos:

Nikola Tesla a prezis telefoanele mobile


La doar câțiva ani de la inventarea tehnologiei fără fir, Tesla a prezis că va veni un moment în care oamenii vor avea confortul de a cunoaște știrile din întreaga lume la îndemână.

Pământul va servi ca un creier uriaș după ce va deține transmisia fără fir a tehnologiei. El a prezis că oamenii vor putea purta conversații fără să se întâlnească față în față.

El a mai afirmat că vom putea asculta și asculta oameni ca și când am fi prezenți noi înșine. Astăzi, vedem BBC creând dispozitive care ne permit să lansăm „I Player”, așa cum este prezentat de BBC, dar și să schimbăm canalele folosind doar mintea noastră printr-o cască.

Pe atunci, când Nikola era în viață, aveau deja filme transmise fără fir, la distanțe scurte.
Cu toate acestea, Tesla știa că va veni vremea când lumea va vedea omenirea purtând telefoane în buzunare, transmisie fără fir, precum și locomotive fără fir.

Căile ferate moderne și mașinile de zbor


El a prezis că căile ferate și mașinile aeriene moderne vor permite unei persoane să călătorească din Europa în America în doar câteva ore. El credea că una dintre cele mai valoroase aplicații în care va fi utilizată electricitatea fără fir este propulsia mașinilor zburătoare.

Mașinile zburătoare care vor putea funcționa cu combustibil au fost prezise de el. El a mai afirmat că granițele internaționale vor fi distruse, oferind astfel un pas uriaș spre unificarea și existența armonioasă a diferitelor rase care locuiesc pe planeta noastră.
Ziarul zilnic va fi tipărit fără fir în interiorul casei în timpul nopții.

El a clasificat încălzitoarele, aparatele de aer conditionat etc. ca „Mașini Next Gen”. El a declarat că gestionarea mecanicii casnice, cum ar fi căldura, lumina și alte servicii, va fi eliberată de toate firele și utilizând serviciile de electricitate fără fir.
Mașinile zburătoare vor fi lansate până în 2071 de către AeroMobil.

Excelenta în domeniul medical


El a prezis că tehnologia avansată din secolul 21 va putea să ne protejeze mai bine de boli, precum și de alte amenințări pentru a stinge existența omenirii. El a declarat că nu vor exista limitări în ceea ce privește tehnologia noastră avansată pentru ajutorul și protecția existenței umane.

În mod evident asistăm la tehnologiile care sunt capabile să protejeze rasa umană mai bine ca niciodată. O astfel de invenție măreață este o vopsea pentru unghii care se colorează la detectarea drogurilor „Date-Rap” în băutura ei.

Explorarea vulcanilor


Tesla a susținut că vom putea atinge vulcani, ceea ce este oarecum adevărat. Oamenii de știință au studiat și au încercat să învețe, precum și să valorifice puterea unui vulcan. Cantitatea de energie pe care o produce un vulcan poate fi suficientă pentru a alimenta un oraș mic timp de șase luni, dacă nu mai mult.

Abilitarea femeilor


Tesla a prezis abilitarea femeilor în zilele sale. El a afirmat că creșterea puterii femeilor nu va fi superficială în imitarea fizică a bărbaților, dar că în care un fenomen superficial în avansarea sexului ei este un simptom de suprafață al ceva de fapt mult mai profund și mai puternic, este într-adevăr fermentarea sânului rasei .

Printre oamenii de știință obișnuiți, majoritatea predicțiilor sale se dovedesc a fi adevărate. De la primele zile de călătorie cu calul și trăsura, până acum cu avioane zburătoare și tehnologie wireless.
Oare ce ne rezervă viitorul pentru viitoarea generatie?

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!