În orice sistem biologic, dacă puneți un organism viu într-un mediu în care acesta poate prospera, cu resurse nelimitate și fără prădători sau concurenți, va crește întotdeauna în același mod: exponențial.
Același lucru este si in cazul Coronavirus, care a înregistrat peste 4.5 milioane de decese în întreaga lume.

Ideea unui virus mutant, care se declanșează în noi tulpini, este suficientă pentru a speria majoritatea oamenilor.
SARS-CoV-2 este al șaptelea coronavirus cunoscut pentru infectarea oamenilor; SARS-CoV, MERS-CoV și SARS-CoV-2 pot provoca boli severe, în timp ce HKU1, NL63, OC43 și 229E sunt asociate cu simptome ușoare.

Interesant este că a fost obținut un raport care sugerează că oamenii de știință chinezi au discutat despre armarea Coronavirusului în 2015, cu 5 ani înainte ca pandemia Covid-19 să lovească lumea.
Raportul vorbește, de asemenea, despre virusul SARS care s-a răspândit în China în 2003 și a provocat peste 800 de vieți și despre posibilitatea sa de a fi o armă artificială provocată de om dezlănțuită în mod deliberat de „teroriști”.

Originea virusului Corona


Potrivit postului de dimineață din China de Sud, primul caz cunoscut de virus Corona este urmărit în noiembrie 2019 în China și de atunci, virusul a provocat distrugeri în masă pe tot globul.
Oamenii de știință suspectează că acest coronavirus, SARS-CoV-2, a apărut într-un liliac și a sărit într-un fel către un alt animal, posibil pangolin, care l-a transmis apoi oamenilor.
Boala se răspândește acum între oameni fără niciun intermediar animal.

Există numeroase teorii asociate cu originea acestui virus mortal.
Am menționat mai jos două dintre cele mai fiabile teorii:

  1. Selecție naturală la o gazdă animală înainte de transfer zoonotic.
    Deoarece multe cazuri timpurii de COVID-19 au fost legate de piața Huanan din Wuhan, este posibil să existe o sursă animală în această locație. Având în vedere asemănarea SARS-CoV-2 cu coronavirusurile asemănătoare SARS-CoV, este probabil ca liliecii să servească drept gazdă de rezervor pentru progenitorul său.
  2. Selecția naturală la om în urma transferului zoonotic
    Este posibil ca un progenitor al SARS-CoV-2 să sară la oameni, dobândind trăsăturile genomice prin adaptare în timpul transmiterii nedetectate de la om la om.
    Odată dobândite, aceste adaptări ar permite pandemiei să decoleze și să producă un grup suficient de mare de cazuri pentru a declanșa sistemul de supraveghere care a detectat-o.


Oficialii Statelor Unite ar fi obținut o lucrare intitulată „The Unnatural Origin of SARS” și „New Species of Man-Made Viruses as Genetic Bioweapons”, care sugerează că oamenii de știință chinezi au discutat despre virusul Corona ca pe o armă genetică.


China a cercetat că virusul mortal Corona ar putea fi folosit ca armă biologică în a treia lume a III-a prevăzută, oferindu-i Chinei un avantaj cu cinci ani înainte de pandemia COVID-19.

Raportul realizat de Weekend Australian, obținut de Departamentul de Stat al SUA, arăta că comandanții Armatei Populare de Eliberare a Poporului Chinez (PLA) făceau sinistra predicție și raportul a fost publicat pe news.com.au.


Se crede că oficialii SUA au pus mâna pe documentele scrise în 2015 de oamenii de știință militari chinezi și alți oficiali înalți în domeniul sănătății publice, în timpul propriei anchete cu privire la apariția virusului Corona.

Potrivit rapoartelor, oamenii de știință chinezi și oficialii din domeniul sănătății au descris coronavirusurile SARS – dintre care COVID este un exemplu – ca prezentând o „nouă eră a armelor genetice”.
Documentul se referă la virusul Corona ca la o armă biologică care ar putea fi manipulată artificial într-un virus emergent al bolii umane, apoi armată și dezlănțuită într-un mod nemaivăzut până acum ”, prăbușind astfel sistemul medical și de sănătate al rivalilor.

Documentul enumeră unele dintre cele mai importante figuri de sănătate publică din China printre autori și a fost dezvăluit într-o viitoare carte despre originile COVID, intitulată „Ce s-a întâmplat cu adevărat în Wuhan”.

Tom Tugendhat, membru al Parlamentului Regatului Unit – președinte al Comisiei selectate pentru afaceri externe a Camerei Comunelor, a declarat într-un interviu cu „The Sun”:

„Interesul evident al Chinei pentru armele biologice este extrem de îngrijorător. Chiar și sub cele mai stricte controale, aceste arme sunt periculoase. Acest document ridică îngrijorări majore cu privire la ambițiile unora dintre cei care sfătuiesc conducerea superioară a partidului. ”

Peter Jennings, directorul executiv al Institutului australian de politici strategice (ASPI), a clasificat ziarul la fel de aproape ca un pistol de fumat și a afirmat în continuare că:

„Cred că acest lucru este semnificativ, deoarece arată clar că oamenii de știință chinezi se gândeau la aplicarea militară pentru diferite tulpini ale coronavirusului și se gândeau la modul în care ar putea fi implementat. Începe să confirme posibilitatea ca ceea ce avem aici este eliberarea accidentală a unui agent patogen pentru uz militar ”.

El a mai declarat că descoperirea acestei lucrări explică faptul că China a fost atât de reticentă în a permite investigații externe asupra originilor COVID-19.

El a adăugat, de asemenea:

„Dacă acesta ar fi un caz de transmisie de pe o piață umedă, ar fi în interesul Chinei să coopereze … am avut opusul.”

Autenticitatea documentului scurs a fost verificată și de Robert Potter, un specialist în securitate cibernetică, care a afirmat că documentul este complet autentic, cu toate acestea, în ce măsură detaliile menționate în lucrare sunt adevărate, acest lucru este încă de stabilit.

„Am ajuns la o concluzie de mare încredere că este adevărat … Nu este fals, dar depinde de altcineva să interpreteze cât de gravă este. A apărut în ultimii câțiva ani … ei (China) vor încerca aproape sigur să-l elimine acum că a fost acoperit. ”

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!