Dacă sunteți în căutarea unui nou sistem de aer condiționat pentru casa sau biroul dvs., probabil că sunteți în căutarea celei mai bune mărci din care să alegeți.

Totuși, care sunt cele mai bune mărci pe care să le căutați? Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai bune mărci de aer condiționat pentru nevoile dumneavoastră. Mai jos sunt enumerate cele mai importante 3 mărci pe care ar trebui să le luați în considerare. Continuați să citiți pentru a descoperi beneficiile fiecăreia. Puteți economisi bani și timp atunci când alegeți o marcă potrivită pentru casa sau biroul dumneavoastră.

Trane: Înființată în 1913, compania este de ani de zile lider în industria HVAC. Radiatoarele sale convectoare și construcția durabilă au făcut din ele standardul pentru sistemele HVAC comerciale mari. Trane a primit recent premiul “Best of the Best” al Agenției de Protecție a Mediului din SUA pentru produsele sale eficiente din punct de vedere energetic. Această companie este bine cunoscută pentru proiectele sale inovatoare și pentru fiabilitatea sa. Pe lângă aparatele de aer condiționat de înaltă calitate, aceștia oferă sisteme eficiente din punct de vedere energetic care îi ajută pe proprietarii de locuințe să își reducă amprenta de carbon.

În timp ce multe mărci produc unități de aer condiționat de înaltă calitate, York este una dintre cele mai accesibile opțiuni. Modelele premium ale acestei companii au valori SEER ridicate și sunt mai silențioase decât alte mărci. Unele aparate de aer condiționat York au motoare cu viteză variabilă care îmbunătățesc fluxul de aer. Pe lângă calitate, York oferă, de asemenea, garanții generoase, cu garanții de 10 ani pentru piese și manoperă și de cinci ani pentru termostate. Unele modele vin chiar cu o garanție pe viață pentru compresor! Așadar, dacă aveți un buget limitat, York ar putea fi o opțiune excelentă.

Lennox: Lennox este o altă marcă populară, fiind fondată în 1895. Are un rating SEER ridicat, ceea ce îi permite să atingă o eficiență de până la 98%. Aparatele de aer condiționat Lennox sunt, de asemenea, silențioase, eficiente din punct de vedere energetic și au o durată de viață medie de 16 ani. Toate aceste mărci merită luate în considerare. Dar nu uitați să citiți recenziile pentru a găsi modelul perfect pentru casa sau biroul dumneavoastră. Niciodată nu a fost mai ușor să alegeți un aparat de aer condiționat.

ICP: ICP este o altă marcă de unități de aer condiționat la prețuri accesibile. Gama sa este similară cu Carrier și Bryant, dar costurile sunt mai mici. Puteți alege între unități de aer condiționat între 4400 și 10.500 de dolari. Aparatele de aer condiționat ICP sunt, de asemenea, eficiente din punct de vedere energetic, iar multe modele ICP vin cu o garanție de înlocuire completă de 10 ani. Pentru mai multe informații despre cele mai bune mărci de AC, consultați Consumer Reports. Puteți găsi informații despre prețurile aparatelor de aer condiționat, performanță și multe altele.

Goodman: Carrier este una dintre cele mai importante mărci de tehnologie de aer condiționat din întreaga lume. A devenit un gigant pe piața americană, cu sistemul său unic de fabricație. Produsele Goodman există de 40 de ani și și-au câștigat un loc în inimile a milioane de clienți. Daikin deține Goodman. Cu toate acestea, nu puteți da greș cu niciuna dintre aceste mărci de aer condiționat. Așadar, cum alegeți cea mai bună marcă de aer condiționat? Luați în considerare aceste 3 mărci de top de aparate de aer condiționat.

Mitsubishi: Compania japoneză produce modele cu o singură zonă și cu mai multe zone. Aparatele de aer condiționat Mitsubishi au un indice SEER de până la 30,5. Marca are o istorie bogată în fabricarea sistemelor de aer condiționat, care include frigidere, mașini de spălat, uscătoare și mașini de spălat vase. În plus, aparatele de aer condiționat Maytag sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun aparat de aer condiționat, nu uitați să consultați recenziile pentru a vă face o idee mai bună despre care modele sunt cele mai bune.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!