Un CEO care și-a redus propriul salariu pentru a face față creșterilor salariale pentru personalul său a primit o Tesla de către angajații sai ca semn al aprecierii lor.
Dan Price este fondatorul și CEO-ul companiei de procesare a cardurilor de credit din Seattle, Gravity Payments, care avea salarii inițiale de aproximativ 35.000 de dolari (25.000 de lire sterline).
Cu toate acestea, pe măsură ce veniturile au crescut și compania a început să prospere, Price a decis să se asigure că toți lucrătorii săi au suficientă grijă de ei înșiși – spunând că mulți aveau copii și cumpărau case.

Vorbind cu Insider, el a explicat cum a luat o reducere din propriul salariu de 1 milion de dolari (720.000 de lire sterline) pentru a crește salariul minim al companiei la 70.000 de dolari pentru cei 120 de angajați ai săi.
El a spus: “Mass-media, în general, a spus că vom eșua. Sau chiar și în unele cazuri, au rădăcinat ca noi să eșuăm”.
Cu toate acestea, Price crede că a reușit să le demonstreze că sunt greșite, spunând că lucrurile au crescut și mai bine în ultimii șase ani de la schimbare.
El a continuat: “Au trecut peste șase ani și am avut rezultate cu adevărat fantastice. Am înregistrat o creștere de 10 ori a numărului de proprietari de case pentru prima dată în fiecare an și 70% dintre angajații noștri au reușit să plătească datorii”.


Price a spus că aproximativ o treime din personalul său a raportat că nu au datorii, adăugând: „Angajații noștri au avut un boom de 10 ori în ceea ce privește numărul de copii pe care îi aveau.
“Am trecut de la a avea între 0-2 bebeluși născuți pe an în întreaga echipă, la peste 65 de născuți sau anunțați în ultimii șase ani.”
Și se pare că personalul lui Price apreciază creșterea salariilor, cumpărând CEO-ului lor o mașină Tesla ca semn al recunoștinței lor.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!