Un cuplu australian care a abandonat liceul si detin o companie de milioane de dolari care o numără pe Kylie Jenner printre fanii săi.

Paris Marchant, în vârstă de 22 de ani, și iubitul său, Lawrence Lees, în vârstă de 25 de ani, au lansat Generation Outcast Clothing în 2014, cumpărând și vânzând inițial haine prietenilor înainte de a-și sprijini niște tarabe la Glebe Markets din Sydney.

Acum compania se mândrește cu 761.000 de adepți impresionanți pe Instagram și cuplul spune că realizează „șapte cifre pe lună”.

Paris, care a renunțat la școală în clasa a-10-a în timp ce se lupta cu depresia, și Lawrence, care a părăsit școala în clasa a-9-a, s-au bucurat recent de un Lamborghini de 360.000 $ și merg regulat în vacanțe de lux.


Dar Lawrence spune că stilul lor de viață de invidiat vine cu multă muncă grea.

Vorbind pe podcast-ul Talk Too Much al cuplului, el a spus: „Spre deosebire de un magazin cu amănuntul care închide la ora 17:00 și atât, suntem întotdeauna deschiși, așa că sub viața plină de farmec există o mulțime de muncă grea care continuă”.

Cuplul a depășit luptele din trecut, Lawrence fiind disponibilizat la vârsta de doar 19 ani pe cand urmau sa se mute impreuna.

Paris a spus: “Îmi amintesc că am plâns și am spus că nu putem semna acest contract de închiriere. Am vrut doar să merg să fug și să mă ascund și am crezut că nu avem cum să ne permitem acest lucru, dar Lawrence a spus:„ Nu, o facem ”. “

Redundanța s-a dovedit a fi oarecum o binecuvântare deghizată, deoarece aceasta însemna că cuplul se putea concentra pe Generation Outcast și, în doar trei luni, au reușit să trăiască complet din noua lor afacere.

Lawrence a adăugat: „Mi-am parasit slujba si asta m-a facut sa nu ma descurajez si trebuiasca sa reusesc, altfel ajungeam sa locuiesc din nou cu parintii si sa o iau de zero. Dar asat a fost o motivatie suficienta sa trecem peste tot greul.”

Cuplul a zburat inițial la Bali pentru a cumpăra haine ieftine și apoi le-a revândut în Australia, înainte de a-și lansa afacerea online.

În 2015, marca lor – și impresionanta poveste din spate – au atras atenția Kylie Jenner, cunoscuta pentru prezenta in showul „Keeping Up With The Kardashians”, care a numit cuplul „atât de inspirat” și „atât de uimitor”.

Deși își pot permite acum să se delecteze cu aproape orice își doresc, cuplul subliniază că banii nu pot cumpăra fericirea.


Paris a adăugat: „Nu am avut bani și am avut bani și te ajută să atenuezi stresul care vine de la a nu avea bani.

“Dar pot garanta că dacă nu ești solid ca persoană și nu ești fericit pe plan intern, atunci bagajul de 10.000 de dolari nu va face nimic”.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!