Un bărbat care și-a cumpărat un pub când era intr-o perioada grea din viata, a descoperit că stătea pe o „mina de aur”.

Doran Binder a cumpărat Crag Inn din Wildboarclough, lângă Macclesfield, în 2016, într-un moment dificil din viața sa, când divorțase.

“Trăiam la 900 de metri distanță la o fermă și am divorțat”, a declarat tatăl celor cinci copii ai sai pentru CheshireLive.

“M-am gândit că dacă aș cumpăra cârciuma aș putea fi aproape de copii. Știam că cârciuma eșuează, dar m-am gândit să o cumpăr și să văd ce se intampla.”

La scurt timp după ce a achiziționat-o, a trebuit să testeze apa ca parte a unei inspecții și s-a temut că ar putea ajunge să rămână fara bani – dar acest lucru nu putea fi mai departe de adevăr.

Tânărul de 49 de ani a aflat curând că acviferul la 27 de metri sub cârciumă curge cu cea mai pură apă din lume.

Și cu 700.000 de litri – suficient pentru a umple mai mult de un milion de sticle pe zi – s-a trezit așezat pe o mina de aur.

Doran a reamintit: „Pentru că este un pub, trebuie să facem teste anuale pentru a ne asigura că apa este sigură pentru consumul public. Am invitat firma Blair Water pentru că sunt compania care a testat apa în mod istoric în fiecare an.

„M-am apropiat de întâlnire gândindu-mă:„ Va trebui să cheltuiesc zeci de mii de lire pe această apă, o știu ”.

„Așadar, vine Richard Taylor, care deține Blair Water, și ne așezăm în cârciumă. Nu l-am mai întâlnit până acum și primul lucru pe care mi-l spune este:„ Știi cât de bună este apa ta, prietene? ”

„A spus că le-a spus proprietarilor anteriori de douăzeci de ani că ar trebui să o îmbutelieze și să o vândă, dar nu au făcut-o niciodată.

„El a spus:„ Forez apă de patruzeci de ani, peste tot în lume, și aceasta este cea mai bună apă pe care am forat-o”. El a spus că nu există nimic din punct de vedere geologic care să indice apă bună în zonă. Dar ceea ce am lovit era o „venă de aur” care ieșea de pe dealul Shutlingsloe ”.

Ulterior, un eșantion de apă a fost trimis pentru a fi testat și acreditat și, după ce rezultatele au confirmat puritatea, Doran a început să o îmbutelieze și să o vândă în 2018.

La doar trei luni, o companie din SUA l-a contactat și i-a cerut să trimită un eșantion, înainte de a organiza o întâlnire pe Skype.

„Primul lucru pe care l-au spus a fost:„ Aceasta este una dintre cele mai fine ape din care am gustat vreodată ”. Stai pe mina de aur!

„Nu au crezut că îi fac dreptate punând apa în sticle de sticlă refolosibile, au crezut că apa este mai bună decât asta și au crezut că este un pic un truc de marketing.

„Am explicat că nu a fost un truc de marketing, este vorba de conștientizarea mediului și asta este direcția în care vreau să meargă, așa că am renunțat la furnizarea lor.

„Ei au spus:„ Dacă v-am vinde apa astăzi în buticul nostru, sticla de 750 ml pe care o vom vinde între 35 și 50 dolari pe sticlă ”. Au sticle acolo pe care le vând cu 150 dolari pe sticlă și atunci am mi-am dat seama că nu era prea bine ca să fie adevărat “.

Compania sa, Crag Spring Water, are acum 12 angajați care lucrează în sala de mese a pubului acum închis.

Mergând înainte, el dorește să continue să dezvolte afacerea, menținând în același timp un accent ecologic.

El a spus: „Vrem să-l creștem cât putem de mari, dar nu mă refer la mare în sens financiar, ci la mare în ceea ce privește schimbarea.

„Vom construi o unitate de 10 m pe 25 m pe teren, apoi va fi automatizată, iar când va fi automatizată vom produce într-o oră ceea ce facem în prezent într-o zi.

„Când m-am gândit la cum a apărut acest cadou în cel mai rău moment din viața mea, când eram cu adevărat doborat, am crezut că cineva mă iubeste aici și vreau să fac tot ce pot pentru ca produsul să fie ecologic cât pot”.

Sursa: www.ladbible.com

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!