Omul urmărește cu neputință scufundarea masinii sale în mare după ce a condus pe plajă.
Un șofer a aflat pe pielea lui ca plajele nu sunt cele mai bune locuri pentru a conduce si parca mașina.

Tim Curtis, se bucura de o plimbare dimineața devreme de-a lungul malului mării la Weston-Super-Mare, Somerset, în weekend, când a văzut un un van de 7 locuri parcat pe nisip.

La o inspecție mai atentă, fotograful a observat că, mai degrabă decât să stea doar pe plajă, Fordul cu șapte locuri se scufunda.

Și în apropiere se afla proprietarul autoutilitarei, care privea fără speranță, mândria și bucuria lui fiind înghițite de mare sâmbătă (14 august).

Potrivit lui Tim, șoferul „idiot” era un turist care încercase să le arate copiilor săi o privire mai bună asupra mării.

Și în imposibilitatea de a elibera masina, aceasta a ramas pana a doua zi in acelasi loc.

“Cei mai mulți oameni normali ar aștepta ca mareea sa fie la maxim, nu atunci cand este la cel mai mic nivel. Apa este la un sfert de milă distanță și acest idiot a decis să ajunga la ea.

“Nu-mi vine să cred. După aproximativ 100 de metri de plajă, este noroi moale, dar el a călătorit în continuare cu aproximativ 200 de metri înainte să se blocheze. Nimănui nu-i vine să creadă că a condus atât de departe.

“Există pe plajă indicatoare care spun„ te rog nu parca dincolo de aici ”, dar nimeni în afară de localnici nu ia în seamă. Nu poți pune semne pentru idioți”.

El a adăugat: “Îmi pare rău pentru oamenii care trebuie să scoată mașina. Sper că îi vor incarca factura.”

Potrivit lui Tim, șoferul s-a blocat vineri, dar garda de coastă nu a putut să o elibereze pe măsură ce a intrat mareea.

El a spus: “Când apa s-a apropiat, a spălat nisipul de pe roți și a făcut ca mașina să se întoarcă spre stânga. Era încă acolo aseară [duminică]”.

Unitatea de pază de coastă Somerset a confirmat că au fost implicați inițial, dar că proprietarul a refuzat ajutorul si s-a ocupat singur de eliberarea masinii.

„Când am ajuns, valul s-a transformat și acum a fost inundat, totuși, toți ocupanții au ajuns cu succes înapoi la plajă și au fost îngrijiți de gardieni.


„Principala noastră preocupare a fost că nicio persoană nu era în pericol imediat. Am dat niște sfaturi de siguranță ocupanților și ne-am asigurat că publicul este în siguranță. Odată ce valul a intrat în jurul vehiculului, ne-am oprit.

„Proprietarul făcea aranjamente pentru recuperarea vehiculului și, ca echipă de salvare, nu am mai fost implicați de atunci.

„Sfatul nostru ar fi întotdeauna să observăm semnele locale de pericol, să verificăm orele de maree și, dacă vedeți pe cineva în dificultate în noroi, sunați la 999 și cereți cu garda de coastă”.

Sursa: www.ladbible.com

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!