SUNT MULTE LUCRURI care pot întârzia un avion. Unele sunt de așteptat, cum ar fi echipajul de zbor întârziat pe o altă rută. Alții sunt mai puțin previzibili – un pasager care greșește ieșirea de urgență pentru baie, de exemplu. Dar, într-un zbor recent din Newark, New Jersey, către Grecia, problema era un clandestin cu aripi și pene.


Într-un TikTok care explica o întârziere de o oră, însoțitoarea de zbor United Airlines Arina Bloom a postat un videoclip cu echipajul care încerca să alunge un porumbel. Începe în apropierea locului unde se depozitează și se prepară mâncarea, în timp ce porumbelul se plimbă în jurul său, fluturând capul. Apoi, videoclipul se îndreaptă spre porumbelul care merge pe culoar și într-un rând de scaune cu cuvintele „În momentul în care l-am pierdut”.
Ce-i drept, dacă o pasăre va fi în sau în jurul unui jet care urmează să decoleze, există locuri mai rele decât cabina. Totuși, dacă ați văzut vreodată un porumbel de oraș în imediata apropiere a mâncării, înțelegeți de ce păsările nu ar fi cel mai bun tovarăș de zbor atunci când ies pachetele mici de covrigi.


Echipajul de zbor a făcut tot posibilul pentru a găsi porumbelul. TikTok arată oameni care se târăsc în rânduri de scaune și lovesc coșurile de depozitare. Ușile au fost lăsate deschise și în speranța că „poate va zbura”, se arată în textul din videoclip. În cele din urmă nu au avut succes


„L-am pierdut”, scrie Bloom pe videoclip. „Zburăm în Grecia cu o pasăre. Nici la sosire nu l-am găsit. “
Nu putem decât să sperăm că micuța pasăre a scăpat când nimeni nu se uita și acum își duce cea mai bună viață mâncând souvlaki, gyros și alte delicioase mâncăruri grecești de stradă în Atena.

Leave a comment

error

Daca ti-a placut, te poti abona aici!